کارلوس کی روش: فروردین سال آینده، من سرمربی تیم ملی ایران هستم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عکس جلد روزنامه خبرورزشی در تاریخ پانزدهم بهمن سال ۱۳۹۳ را ملاحظه می‌کنید.

به گزارش خبرورزشی، پس از پایان جام ملت‌های ۲۰۱۵ دوباره بحث تمدید قرارداد کارلوس کی روش با فدراسیون بالا گرفت و این مربی حرف از رفتن می‌زد اما فدراسیون فوتبال برای فروردین سال ۱۳۹۴ دو بازی تدارکاتی بسیار خوب مقابل شیلی و سوئد هماهنگ کرد و تیم ما باید در ایام نوروز ۹۴ راهی اروپا می‌شد.

این اتفاق موجب شد کارلوس کی روش طی مصاحبه‌ای که پانزدهم بهمن سال ۱۳۹۳ به تیتر اول خبرورزشی تبدیل شد، با صراحت عنوان کند در دو مسابقه مذکور تحت عنوان سرمربی روی نیمکت تیم ملی ایران می‌نشیند و خداحافظی اش عقب افتاده است. او گفت برای دو بازی دوستانه فروردین ماه که از قبل هماهنگ شده، خودم سرمربی تیم ملی هستم.

البته در نهایت خودتان در جریان هستید که کی روش با وجود همه این صحبت‌ها، تا پایان جام ملت‌های ۲۰۱۹ روی نیمکت تیم ملی ایران نشست اما جواد نکونام به هوای این که کی روش بعد از دو بازی با شیلی و سوئد می رود، پس از این دو دیدار از تیم ملی خداحافظی کرد و بعد از ماندن کی روش هم دیگر نتوانست به عنوان بازیکن به تیم ملی برگردد!

در همین رابطه؛ کارلوس کی روش: به ایران برمی‌گردم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی