نظرسنجی

نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور را پیش بینی کنید...
قهرمان استقلال از برزیل آمد؛ سیلوا جواب انتقادات را داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیلوا برای پاسخ دادن به انتقادات، همین را می خواست؛ زدن یک گل در آسیا. سیلوا آخرین بار جلوی هوادار برای استقلال گل زده بود.

به گزارش خبرورزشی، استقلال خلاف آن چیزی که تصور می شد، توانست در نیمه نخست بازی مقابل الاهلی بازی اش را به میزبان پرستاره دیکته کند و در جو وحشتناک ملک عبداله موفق شد گل نخست بازی را به ثمر برساند. در دقیقه ۴۲ روی ارسال بلند رامین رضاییان از ضربه ایستگاهی و ضربه سر محمدحسین مرادمند، زوج او در خط دفاعی یعنی رافائل سیلوا با هوشمندی تمام دروازه ادوارد مندی را باز کرد تا استقلال از رقیب جلو بیفتد.

سیلوای برزیلی که معمولا زیاد در محوطه جریمه حریف موفق نشان نمی دهد، در این صحنه به زیبایی و مانند یک مهاجم کارکشته به توپ ضربه زد تا هم خودش به قهرمانی آبی ها تبدیل شود و هم استقلال از رقیب پرستاره اش پیش بیفتد.

استقلال تا دقیقه ۶۱ با نتیجه ۲ بر یک از الاهلی عربستان پیش بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • حمید IR ۱۵:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    ولی کیسه خوب بازی کرد البته اگه چند دقیقه دیگه بازی ادامه داشت کیسه گل سوم هم می خورد چون به امتیاز معیشتی عادت کرده که باید این عادت و مربی وقت از سر بازیکنان کیسه کش بیرون کند واین زمان می برد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور را پیش بینی کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی