نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...
سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
۱۴ |
۹

شهاب عزیزی خادم ۲ سال دیگر محروم شد؛ رئیس معزول ابلاغیه را نگرفت، حکم قطعی شد

شهاب عزیزی خادم ۲ سال دیگر محروم شد؛ رئیس معزول ابلاغیه را نگرفت، حکم قطعی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شهاب‌الدین عزیزی خادم رئیس معزول فدراسیون فوتبال دوباره محروم شد.

به گزارش خبرورزشی، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال شهاب الدین عزیزی خادم را به مدت ۲ سال دیگر از فعالیت در عرصه فوتبال محروم کرد. پیش از این نیز شهاب عزیزی خادم ۲ سال از حضور در فوتبال محروم شده بود.

فدراسیون فوتبال حکم و ابلاغیه کمیته اخلاق را به خانه او فرستاده‌اند که شهاب عزیزی خادم از قبول این حکم خودداری کرد ولی با این کار حق اعتراض را عملاً از خود گرفت و حالا حکم محرومیتش قطعی شده است.

این رئیس معزول فدراسیون فوتبال اسفند ماه سال ۱۳۹۹ به مرد شماره یک فدراسیون فوتبال تبدیل شد و مجمع انتخاباتی را برد اما یک سال بعد با حکم هیات رییسه فدراسیون از این سمت عزل شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۲
  • خشايار DE ۲۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
    الان تاج و فدراسيونش چه كار مثبتي كردن كه اين نكرده بود ،
  • mahdi IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    موفق ترین رییس فدراسیون فوتبال با فشار نهادهای قدرت کنارگذاشته شد. با ریاست ایشان و حضور اسکوچیچ قطعا ایران از گروه خود در جام جهانی صعود میکرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی