امروزه این لوله ها در انواع، کاربرد ها و برندهای مختلفی تولید می شوند و همین موضوع تعیین قیمت لوله برق pvc کمی سخت می کند. با ما همراه باشید تا با مهم ترین مواردی که برای مشخص کردن قیمت لوله پی وی سی مهم است آشنا شوید.
موارد مهم در تعیین قیمت لوله برق PVC
در ادامه به آنچه برای تعیین قیمت این لوله ها مهم است، خواهیم پرداخت:
1- میزان مقاومت
یکی از مهم ترین موارد در تعیین قیمت این لوله ها میزان مقاومت آن ها است. مقاومت یک لوله برق در مقابل فشار یا مواد شیمیایی در تعیین قیمت آن تأثیر بسزایی دارد. در ادامه به چند مورد از انواع لوله های پی وی سی از نظر میزان مقاومت اشاره خواهیم کرد:
- لوله M-PVC مقاوم به ضربه و فشار نقطه ای
- لوله O-PVC مقاوم به فشار
- لوله C-PVC مقاومت شیمیایی بالا
- لوله PVC معمولی (فشار ضعیف)
- لوله PVC نیمه قوی
- لوله PVC فشار قوی
2- انعطاف و سختی
انعطاف پذیر بودن یا سخت بودن لوله های پی وی سی نیز در قیمت آن ها تأثیرگذار است. در ادامه به هر دو نوع سخت و منعطف لوله های پی وی سی اشاره خواهیم کرد:
- لوله P-PVC نرم و انعطاف پذیر
- لوله U-PVC سختی بالا
3- سایز
یکی دیگر از موارد دارای اهمیت برای مشخص کردن قیمت لوله برق pvc سایز لوله است. به صورت طبیعی هر چه قدر سایز وله بزرگ تر باشد از موارد اولیه بیشتری برای تولید آن استفاده می شود و همین موضوع موجب میشود تا قیمت آن نیز بالا تر باشد. رایج ترین سایز های این لوله ها 20، 25، 32، 40، 50، 63، 75، 90، 110، 125، 160، 200، 250، 315 و 400 است. همان طور که میینید اختلاف سایز این لول ها بسیار زیاد است. بنابراین اختلاف قیمت لوله های سایز کوچک و بزرگ نیز به همین میزان می تواند متفوت باشد.
4- ضخامت
یک مورد دیگر که در قیمت این لوله ها تأثیر گذار است، ضخامت این لوله ها است. مانند سایز این لوله ها ضخامت این لوله ها هر چقدر بیشتر باشد قیمت لوله بالاتر خواهد بود. هر کدام از سایز های لوله پی وی سی، ضخامت های خاص خود را دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:
- سایز 20 ضخامت 1.5 میلیمتر
- سایز 25 ضخامت 1.5 میلیمتر
- سایز 32 ضخامت 1.8 میلیمتر و 3 میلیمتر
- سایز 40 ضخامت 1.5 میلیمتر و 3 میلیمتر
- سایز 50 ضخامت 1.6 میلیمتر، 2.4 میلیمتر و 3 میلیمتر
- سایز 63 ضخامت 1.5 میلیمتر، 3 میلیمتر و 4.7 میلیمتر
- سایز 75 ضخامت 1.8 میلیمتر و ضخامت 3 میلیمتر
- سایز 90 ضخامت 1.8 میلیمتر، ضخامت 3 میلیمتر و ضخامت 4.3 میلیمتر
- سایز 110 ضخامت 2.2 میلیمتر، ضخامت 3.2 میلیمتر و ضخامت 4.2 میلیمتر
- سایز 125 ضخامت 2.5 میلیمتر، ضخامت 3.2 میلیمتر و ضخامت 3.7 میلیمتر
- سایز 160 ضخامت 3.2 میلیمتر، ضخامت 4 میلیمتر و ضخامت 4.7 میلیمتر
- سایز 200 ضخامت 4 میلیمتر، ضخامت 4.9 میلیمتر و ضخامت 5.9 میلیمتر
- سایز 250 ضخامت 4.9 میلیمتر، ضخامت 6.2 میلیمتر و ضخامت 9.6 میلیمتر
- سایز 315 ضخامت 6.2 میلیمتر، ضخامت 7.7 میلیمتر و ضخامت 12.1 میلیمتر
- سایز 400 ضخامت 7.9 میلیمتر و ضخامت 9.8 میلیمتر
همان طور که دیدید با افزایش سایز لوله ها، معمولا ضخامت آن ها نیز افزایش پیدا میکند.
5- برند
از همه موارد فنی این لوله ها که بگذریم، برند این لوله ها نیز ارتباطی مستقیمی با قیمت آن ها دارد. هر کدام از برند های لوله های پی وی سی قیمت های مخصوص به خود را دارند. در ادامه به معرفی برخی از مشهور ترین برند های لوله پی وی سی خواهیم پرداخت:
- پلیمر یاس گلپایگان
- تهران اتصالات
- یاس سمنان
- ماهان پلاست
- پلیمر گلپایگان
- پارس زنده رود پلاست
- وینو پلاست
- سه ستاره سمنان
6- جنس لوله های پی وی سی
مواد اولیه ای که در لوله پی وی سی مورد استفاده قرار می گیرند نیز از اهمیت زیادی برخورارند. معمولا هر چه قدر این مواد اولیه با کیفیت تر باشند، قیمت لوله pvc برق نیز بالاتر خواهد بود.
تعیین قیمت لوله پی وی سی برق
همان طور که گفتیم مشخص کردن قیمت دقیق این لوله ها کار آسانی نیست و موارد بسیار زیادی برای انجام این فرآیند باید مورد بررسی قرار بگیرد. با توجه تعدد و تنوع این معیار ها اختلاف قیمت این لوله ها بسیار زیاد است. در حال حاضر قیمت یک لوله پی وی سی با توجه به این معیار ها می تواند از حدود 70 هزار تومان تا 6 ملیون تومان باشد. بنابراین با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیاد بهتر است برای تعیین قیمت این لوله ها به یکی از مراجع تعیین قیمت مراجعه کنید که در ادامه مورد بررسی قرر خواهیم داد.
مراجع تعیین قیمت لوله های PVC
بهترین روش برای تعیین قیمت این لوله ها مراجعه به یک مرجع متخصص و معتبر است. با توجه به بررسی های انجام گرفته در این زمینه در ادامه چند مورد از بهترین مراجع را به شما معرفی خواهیم کرد:
- پارس پایاپایپ (payapipe.com)
- آقای لوله
- فامکو
- سه ستاره سمنان
- روتنگران پارسه
- وینو پلاستیک
جمع بندی
این که قیمت لوله برق نسوز pvc چقدر باشد به موارد زیادی وابسته است. شما باید نوع، اندازه، ضخامت، برند و موارد دیگری را در نظر بگیرید تا بتوانید یک قیمت دقیق برای این لوله ها مشخص کنید. در این مطلب همه آنچه برای تعیین قیمت این کالا مورد نیاز است را مورد بررسی قرار دادیم با این حال با توجه به این که هر یک از انواع این لوله ها برای کاربرد های متفاوتی مورد استفاد قرار می گیرند بهتر است پیش از خرید هر یک از آن ها با کارشناسان فروش و مراجع خرید معرفی شده مشورت کنید. امیدواریم پس از مطالعه این مطلب با روش تعیین قیمت این لوله ها کاملا آشنا شده باشید.