مهدی رسولپناه در خصوص اظهارات اخیر رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس که به بستن حساب این باشگاه توسط او اشاره کرده بود واکنشهایی داشت که در زیر میخوانید:
در روزهای اخیر صحبتهایی از قول مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره شما صورت گرفته. در این باره صحبتی دارید؟
جناب آقای درویش محبت فرمودند و در برنامه شبهای فوتبالی مطالب بی پایه و اساس را بیان کردند که با توجه به شرایط روز و همچنین بیاطلاعی مدیران باشگاه از اسناد و مدارک ارزش پاسخگویی ندارد اما از باب شفافسازی مسایل برای هواداران چند موضوع را عارضم. در مورد مطالبات بنده، همه پرسپولیسیها میدانند موقعی که باشگاه مشکل مالی زیادی داشت شخصا بدهیهای باشگاه را از جیبم پرداخت کردم. حالا جای تاسف است که مدیران باشگاه بدون اطلاع از مدارک و مستندات، مطالبی را بیان میکنند که موارد فوق در اسناد مالی، تکالیف مجمع عمومی باشگاه، صورتهای مالی و مصوبات هیات مدیره به وضوح آمده است!
خب شاید آقای درویش در جریان مطالبات شما قرار نداشته که آن صحبتها را مطرح کرده؟
ببینید بنده چندماه پیش بطور مستقیم و غیرمستقیم و حتی با ارسال اظهارنامه رسمی به باشگاه، موضوع را به اطلاع آقای درویش هم رساندم تا شاید از مسیر مناسبی این اختلاف حل و فصل شود اما دریغ از پیگیری و حتی یک تماس!(که اسناد آن موجود است). آقای درویش قرار بود وقتی که عواید خصوصی سازی به حساب باشگاه واریز شد، بدهی باشگاه را پرداخت کنند، پس چرا در این ۷ ماه برای پرداخت بدهیها دست روی دست گذاشتهاند؟ چرا الان هیچ پیگیری نمیکنند؟! چه خوب بود مدیرعامل باشگاه به جای طفره رفتن از انجام تکالیف قانونی خود، یکبار هم که شده در مسیر صلح و سازش موضوع پیش قدم میشد.
مدیران پرسپولیس گفتهاند که شما چرا حساب باشگاه را بستید! هر چند که انتقادهایی به نحوه کاری مدیران باشگاه در این مدت یک سال اخیر وجود دارد.
خب، وقتی به جای تعامل، مسیری برای ورود به سازش باقی نمیگذارید، قطعا شاکیان در نهایت حساب باشگاه را مسدود میکنند که قانون به آنها این اجازه را میدهد. در این سالها و حتی در مدیریت جنابعالی چندین بار همین حساب مسدود شده است. آیا مدیران باشگاه اطلاع ندارند؟! آیا این همه فرافکنی، برای انحراف افکار عمومی از عملکرد مدیریتی مدیران باشگاه در حوزه درآمدزایی نیست؟ مدیرعامل باشگاه با این تیم اقتصادی و با ۳۵۰ میلیارد تومان پول مردم که بزرگترین آورده نقدی در طول تاریخ باشگاه بود چه کرده؟ آیا با این فرصت استثنایی، درآمدزایی و ارزش افزوده ایجاد کردید؟ آیا به جز این ۳۵۰ میلیارد تومان، باشگاه درآمدزایی دیگر داشته است؟ با توجه به گزارش توجیهی مصوب افزایش سرمایه، برای ایجاد زیرساخت پایدارِ درآمدزاییِ باشگاه مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برنامه ریزی شده بود؛ لطفا گزارشی از اقدامات و توانمندی های مدیران باشگاه جهت درآمدزایی در این راستا، بنا بر اصل شفاف سازی ارائه دهید. آیا وام گرفتن و سپرده گذاری بعنوان درآمدزایی باشگاه در گزارش توجیهی پیش بینی شده بود؟ آیا ضمانت این وام وثیقه ی ملکی بوده و یا اصل سپرده؟ آیا در صورتی که سودِ حاصل از سپرده به عنوان پرداخت اقساط باشد و سپرده ضمانت بلوکه شده باشد، با این تورم بالا در مدت زمان بارپرداخت اقساط، ارزش پول مردم کاهش نمییابد؟ آیا عدم درآمدزایی باشگاه اثری در افت سهام پرسپولیس در بورس ندارد؟ آیا این احتمال را نمیدهید مدیران بعد از شما میراث دار این وام و بدهی بزرگ (ابربدهی) شوند؟
البته شاید مدیران باشگاه نظراتی در این باره داشته باشند.
در صفحه ۲۷ گزارش توجیهی مصوب افزایش سرمایه، هزینه بازیکنان در سال ۱۴۰۱ معادل ۱۶۰ میلیارد تومان و هزینه کل باشگاه ۱۹۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شده بود که بعدا هزینه بازیکنان حدود ۳۲۰ میلیارد تومان و هزینه کل باشگاه و آپشن قراردادها به حدود ۳۸۰ میلیارد تومان بالغ شده است. با توجه به این انحراف معیار هزینه، آیا باشگاه برنامهای برای درآمدزایی آن دارد؟
دلیل اینکه این صحبتها درباره شما مطرح شده دلیل خاصی دارد؟
برای رفع ابهام از اظهارات نامربوط مطرح شده باید یادآوری کنم، اینجانب هنگام ورود به باشگاه علاوه بر طی شرایط قانونی و احراز صلاحیت در مراجع ذیربط، برابر مصوبههای مجمع باشگاه مسئولیتهای مختلف را با رعایت سلسله مراتب احراز کردم؛ بدوا عضو علی البدل هیات مدیره باشگاه و متعاقبا عضو اصلی هیات مدیره باشگاه و بعد رئیس هیات مدیره باشگاه و نهایتا به عنوان سرپرست باشگاه در پرسپولیس خدمت کردم نه آنکه یک شبه به مدیر عاملی این باشگاه بزرگ منصوب شوم.ضمنا متذکر میشوم طبق اساسنامه باشگاه، مصوبات هیات مدیره با امضای سه نفر از اعضای هیات مدیره معتبر و قانونی است و لازم است به خاطرتان بیاورم در آن برهه باشگاه با سه عضو هیات مدیره مدیریت میشد و جهت تکمیل هیات مدیره برخی افراد که شاید شنیده باشید بعلت نداشتن شرایط مندرج در "بخشنامه انتصابات مدیران شرکتهای دولتی"، از جمله مدرک تحصیلی و موارد دیگر، تکمیل هیات مدیره زمانبر شد. لذا تمام موفقیتهای باشگاه در تلاطم وضعیت اسفناک مالی و حقوقی مرهون زحمات و توانمندیهای این اعضا در درآمدزایی باشگاه و موارد دیگر است که در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ باشگاه پرسپولیس به سوددهی رسیده است.