محمدرضا آزادی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهاجم استقلال با تاکید بر اینکه قصدی برای جدایی از استقلال ندارد اضافه کرد: هم بیشتر بازی می‌کنم و برای تیمم گل می‌زنم.

محمد رضا آزادی یکی از خریدهای جدید استقلال است که در نیم فصل دوم فرصت زیادی برای بازی کردن پیدا نکرد و از مدتی پیش شائبه‌هایی در خصوص جدایی وی از این تیم ایجاد شد که آزادی همواره این صحبت‌ها را شایعه می‌خواند و آنها را تکذیب می‌کرد.

حضور این بازیکن امروز در باشگاه استقلال هم باعث شد تا شائبه پیشنهاد فسخ از سوی باشگاه به این بازیکن و جدایی وی در نیم فصل دوم ایجاد شود که آزادی خودش بار دیگر این موضوع را تکذیب کرد.

آزادی با تاکید مجدد بر اینکه قصدی برای جدایی از استقلال ندارد اضافه کرد: برای هدف بزرگی به این تیم آمدم و اطمینان دارم که به زودی هم بیشتر بازی کرده و هم برای تیمم گلزنی خواهم کرد.

وی در خصوص علت حضورش در باشگاه بیان داشت: برای انجام یک کار اداری به ساختمان باشگاه آمدم که این کار انجام شد و هیچ مورد خاص دیگری هم نبود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی