دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۸
۰ |
۵

طلسم شکنی گل‌محمدی در جام حذفی/ بهترین پرسپولیس فصل

پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پرسپولیس در روزی که دو بازیکن تاجیکی خود را برای اولین بار در ترکیب داشت موفق شد با نتیجه ۳-۰ ذوب آهن را شکست دهد.

از مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی پرسپولیس در اصفهان به مصاف ذوب آهن رفت که سرخپوشان تهرانی موفق شدند در یک بازی دیدنی با نتیجه ۳-۰ گاندوها را شکست دهند. یحیی گل‌محمدی از زمان بازگشت به پرسپولیس مقابل هیچ تیم لیگ برتری در جام حذفی پیروز نبوده و اینبار در اصفهان توانست طلسم شکنی کند.

در این بازی و بعد از مصدومیت عیسی آل‌کثیر و قبل از خرید مهاجم جدید، مهدی عبدی حسابی خودش را نشان داد و با دو گلی که به ثمر رساند خیال گل محمدی را نسبتا راحت کرد.

امروز، روز پرسپولیس بود و سرخپوشان هرچه زدند گل شد تا پرسپولیس برای اولین بار در فصل جدید ۳ گل وارد دروازه حریف کند. پرسپولیس در لیگ بیست و یکم و در پایان نیم فصل اول در رده دوم قرار دارد و نسبت به فصل پیش ۲ امتیاز بیشتر کسب کرده اما نوع بازی این تیم باعث شده تا هواداران به کادرفنی اعتراض کنند و نگران وضع پیش رو باشند. در هر صورت پرسپولیس در یک بازی زیبا و دلچسب توانست ذوب آهن را در اصفهان با ۳ گل شکست دهد تا با روحیه بهتر برای دیدار مقابل فولاد در دور برگشت لیگ برتر آماده شود. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی