دوشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
۴ |
۵

پاشازاده: در تیم ملی نباید دنبال دشمن فرضی بگردیم

من مصاحبه اسکوچیچ را خواندم؛ حرف عجیبی نزده!/ طارمی این حرف‌ها را به خودش گرفته است/ آقا کریم باید پادرمیانی کند

مهدی پاشازاده
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدافع اسبق تیم ملی ایران گفت: اختلاف بین اسکوچیچ و طارمی یک سوءتفاهم است که ضرر آن قبل از هرچیز به تیم ملی و پرچم ایران وارد می‌شود.

مهدی پاشازاده بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران درباره ماجراهای مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ به نکته‌های زیر اشاره کرد:

*در اختلافی بین که سرمربی تیم ملی و طارمی پیش آمده، موضوع نه اسکوچیچ است و نه بازیکن. بلکه در این برهه باید تیم ملی آنقدر دور از حاشیه باشد که هیچ بازیکنی را از دست ندهد. چه برسد به بازیکنی مثل طارمی که در بهترین شرایط قرار دارد و در فوتبال اروپا خوش می‌درخشد. از این اختلاف نه اسکوچیچ ضرر می‌کند و نه طارمی. بلکه امروز تیم ملی ایران و پرچم ایران ممکن است آسیب ببیند.

*اختلاف بین مربی و بازیکن اتفاق تازه‌ای در تیم فوتبال نیست و این اتفاق در هر زمان و هر تیمی ممکن است روی دهد. در این مواقع نقش برخی از بزرگ‌ترها بسیار مهم است و آنها هستند که باید با پادرمیانی این اختلافات را حل کنند. امروز هم که بین طارمی و اسکوچیچ این سوء تفاهم پیش آمده، کریم باقری باید پادرمیانی کند. چه کسی بهتر از کریم باقری برای حل این اختلاف نظر و سوء تفاهم؟

*من مصاحبه اسکوچیچ را خواندم و او حرف عجیبی نزده بود. اینکه فوتبالیست‌های ایرانی در مجموع تاکتیک پذیری کمتری نسبت به اروپایی‌ها دارند موضوع عجیبی نیست. طارمی هم که این روزها بهترین بازیکن پورتو است و اتفاقاً بسیار تاکتیک پذیر هم می‌باشد، این حرف را به خودش گرفته و پاسخ اسکوچیچ را داده است؛ و این یعنی سو تفاهم. سو تفاهمی که باید با میانجیگری حل شود.

*نباید به خودمان پشت پا بیندازیم و بعد از زمین خوردن دنبال دشمن فرضی بگردیم. امروز در حوزه تیم ملی ما داریم دقیقاً همین کار را می‌کنیم.

*تیم‌هایی مثل لبنان و سوریه حرفی مقابل تیم ایران ندارند، مگر آنکه ما خودمان میدان را به آنها بدهیم تا مقابل ما عرض اندام کنند. اگر تیم ملی ما در این دو بازی در حد و اندازه‌های خودش باشد، باید بدون حرف و حدیث این دو بازی را ببریم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • حمید علوی ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    نه تنها اصلن نیاز به پا در میانی کردن نیست، بلکه این کار اشتباه هم هست. طارمی بایست بیرون بمونه تا رفتار و‌گفتار حرفه ای رو یاد بگیره. بابست بیرون بمونه تا بقیه بازیکنا هم حساب دستشون بیاد ‌و بفهمن از تیم ملی خیلی خیلی کوچکتر هستن.
  • افشین ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    شماها هیچ کدوم حرف حق نمیزنید، مهدی خیلی مردونه جواب اسکوچیچ را داد، یعنی هیچ کدوم جرات نداشتن از ترس اینکه خط بخورن جواب این مربی رو بدن، مگه حرف بدی زده از همه ی بازیکنان وفوتبال ایران دفاع کرده وگفته شما اشتباه میکنید ما تکنیک داریم، اصلا مگه حرف اسکوچیچ درسته، اصلا درست باشه چرا باید همچین حرفی بزنه یعنی چی بازیکنان ایرانی تاکتیک پذیر نیستن، این یه توهینه به فوتبال ایران، زنده باد طارمی کسی از تو مرد تر نبود که جوابشو بده آفرین پسر
    • Jimmy ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
      البته که حرف بدی رو زده چون هر چقدر هم که بازیکن خوب و تاثیر گذاری باشه، بازم هنوز بازیکنه و حق نداره پاشو از گلیمش فراتر بذاره و جواب مربی‌ رو اونم از طریقه فضای مجازی که همه بفهمن بده. در ثانی‌، مگه اسکوچیچ حرف اشتباهی‌ زده؟ گفته بازیکنهای ایرانی‌ از نظر فیزیک و تکنیک خوبن، ولی‌ از نظر تاکتیکی زیاد خوب نیستن و احتیاج به تمرین و کار بیشتر دارن. این کجاش غلطه که امثال تارمی و شما رو به جوش آورده؟
  • qoorosh ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    طارمی چون به دخترها پیراهنش را داه بود ازطرف فدراسیون خارج شد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی