سه‌شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۷
۵ |
۵

بیانیه تند پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال/ مددی علاقه‌ای برای دریافت احترام نشان نمی‌دهد

بیانیه تند پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال/ مددی علاقه‌ای برای دریافت احترام نشان نمی‌دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای به اظهارات اخیر احمدی مددی مدیرعامل استقلال واکنش نشان داد.

 باشگاه پرسپولیس درباره اظهارات اخیر احمد مددی مدیرعامل استقلال بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

برای چندمین بار طی روزهای گذشته، احمد مددی مدیرعامل باشگاه استقلال از چارچوب رفتار و گفتار حرفه‌ای خارج شد و به دنبال ایجاد حاشیه برای باشگاه پرسپولیس بود.

گفته‌های وی که معمولا از طریق رسانه رسمی باشگاه استقلال منتشر می‌شود، معنا و مفهوم جالبی ندارد. جایگاه مدیرعاملی در باشگاهی مثل استقلال نیازمند رفتار حرفه‌ای و محترمانه است. مددی مدتی است دست از حرفه‌ای‌گری برداشته و به نظر می‌رسد علاقه‌ای برای دریافت احترام از سوی باشگاه پرسپولیس نشان نمی‌دهد.

مدیرعامل استقلال ماه‌هاست تحت فشار انتقادات شدید هواداران این باشگاه است و حالا با سیاستی ناسالم، به دنبال آن است تا با صحبت علیه باشگاه پرسپولیس، فشار را از روی دوش خود بردارد وگرنه به وی ارتباطی پیدا نمی‌کند که چرا سرمربی و عضو پیشین هیات مدیره پرسپولیس در یک برنامه تلویزیونی شرکت نمی‌کنند.

مددی که سابقه همکاری در بخش اقتصادی چند رسانه را برعهده داشته، هنوز این موضوع ساده را نمی‌داند که حضور در یک برنامه تلویزیونی «جبر» نیست و هر کسی می‌تواند برای این کار، با اختیار و تفکر خود تصمیم‌گیری کند. در ثانی، حضور در رسانه‌ها نیازمند یک روند حرفه‌ایست. باشگاه پرسپولیس اجازه نداده و نمی‌دهد از مسیرهای قابل پیش‌بینی، حاشیه‌ای به تیم وارد شود.

همچنین وقتی قرار است فردی به عنوان نماینده باشگاه در یک رسانه حضور پیدا کند، امکان ندارد فرد دیگری از پرسپولیس در آن رسانه ورود کند و مقابل چشم میلیون‌ها بیننده، به بگو مگو بپردازند. در باشگاه پرسپولیس، همه چیز به صورت حرفه‌ای زیر نظر مدیری اخلاق‌گرا به نام جعفر سمیعی پیش می‌رود و او اجازه نمی‌دهد حواشی اینچنینی به سمت تیم روانه شود.

آقای مددی باید در مورد رفتار و گفتار خود تغییر رویه دهد. فوتبال ایران نیاز دارد تا مدیران باشگاه‌هایی چون پرسپولیس و استقلال رفتاری محترمانه داشته باشند و حرفه‌ای حرف بزنند نه اینکه برای خروج از فشار، تیم دیگر را به حاشیه بکشانند. نباید چهره فوتبال ایران را با ایجاد چنین حواشی غیرقابل هضمی، خدشه‌دار کرد.

اظهارات مددی که باعث واکنش باشگاه پرسپولیس شده است را در لینک زیر بخوانید:

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • پیام پرسپولیسی CA ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
    اینهم فهمیده تنها راه کمی تسکین دادن به هوادار حمله به پرسپولیسه .۴۴۴۴
    • تاجی اصیل IR ۲۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
      جالبه حالا دیگه غیر از استقلالیا که مددی رو نمیخوان، لنگیا هم به این نتیجه رسیدن جایگاه مدیرعاملی استقلال خیلی بیشتر از امثال مددی هستش!!! لنگیا میبینین وقتی میگیم وزیر لنگیه شما باور نمیکنین!! هشت ساله هر چی مهره بدرد نخور سوخته هستش که توی سابقشون خرابکاری تو باشگاههای دیگه بوده رو آوردن و گزاشتن سر باشگاه استقلال تا به زعم خودشون استقلال رو تبدیل به ویرانه کنن و تیم سوگولیشون راحت بتونه جام ببره!!! این مدلی جام بردن هیچ ارزشی نداره و با جام ظرفشویی فرقی نمیکنه!! فوتبالی که بخواد نتیجشو وزیر و معاونش بیرون زمین مشخص کنن و یکطرفه تیمشونو قهرمان کنن فقط برای همون وزیر و معاونش و البته طرفدارای لنگی ارزش داره نه بقیه تیمها....
  • یه عشقه و یک پرسپولیس GB ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
    فرهاد مجیدی میگفت تیم های کوچک روی تیم های بزرگ تمرکز میکنن.الان استقلال بد جوری رو پرسپولیس تمرکز کرده اون از مدیر رسانه این از مدیرعامل اون از سرمربی اون از بازیکنان.پیشکسوتشون هم که جای خود داره.
  • هعییی IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
    مطمئنم خود استقلالیا از مددی خوششون نمیاد دیگه چه برسه به ما:)
  • 4 در 6 IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
    تقصير خود باشگاه پرسپوليس قرارداد بازيکناشون رو منتشر نميکنه و درخواست همين کارو از مجموعه کيسه نميکنه تو مملکت ما وقتي مصاحبه نکني و فقط فکر فوتبال باشي موفق هم باشي چند سال ، چشمشون در مياد بايد مثل خودشون بي چاک دهن بود و هوچي گر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی