چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
۰ |
۰

همزمان با فرارسیدن سالروز رحلت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران

جانباز دفاع مقدس و بازنشسته بانک صادرات ایران از حرم احمد بن موسی علیه‌السلام در شیراز تا حرم امام خمینی (ره) می‌دود

جانباز دفاع مقدس و بازنشسته بانک صادرات ایران از حرم احمد بن موسی علیه‌السلام در شیراز تا حرم امام خمینی (ره) می‌دود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جانباز سرافراز دفاع مقدس و بازنشسته بانک صادرات ایران همزمان با سالروز رحلت جانسوز بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، از حرم احمد بن موسی‌الکاظم علیه‌السلام در شیراز تا حرم امام خمینی(ره) را می‌دود.

جواد یزدان‌پرست با نزدیک شدن به سالروز رحلت بنیان‌گذار فقید جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره)، به یاد «۳۱۳ شهید مربی ورزش کشور» از حرم شاه‌چراغ شیراز تا حرم مطهر امام خمینی(ره) می‌دود.

وی که ورزشکار پیشکسوت رشته دو میدانی است، درباره این حرکت ارزشی خود گفت: با توجه به اینکه رحلت حضرت امام خمینی (ره) را در خردادماه پیش رو داریم، از ماه‌های گذشته در شیراز دو استقامت را تمرین کردم و تصمیم بر این بوده تا یک مسافت ۱۰۰۰ کیلومتری را به همین مناسبت از حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) تا حرم مطهر امام خمینی(ره) را بدوم. این اتفاق از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و انشاءالله در سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) به حرم مطهر امام می‌رسم.

وی با قدردانی از حمایت‌های مدیرشعب بانک صادرات استان فارس و رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان، افزود: با هماهنگی‌هایی که انجام شده است، تمامی شعب بانک صادرات ایران در طول این مسیر ۱۰۰۰ کیلومتری، امکانات بین راهی، تدارکات و اسکان بنده را برعهده گرفته‌اند که از همه دست‌اندرکاران و مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران تشکر می‌کنم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی